Заокружување на 2018 со четири нови книги од домашни автори

Драги пријатели/читатели,
2018 година ја финишираме на најдобар можен начин, со четири нови изданија од новата генерација македонски раскажувачи.

По „Мојот маж“, Румена Бужаровска има нова, прекрасна збирка раскази, насловена „Не одам никаде“, која за краток период ќе доживее и второ издание.

По наградата „Роман на годината“ за „Собирачи на пепел“ за 2016, Давор Стојановски со нов роман насловен „Утеха за голите“.

Ненад Јолдески, пак, ја заокружува езерската трилогија со краткиот роман „Пливање спротиводно“.

Со книгата „Арно ама“ на Калина Малеска, пак, отвораме нова едиција „И ете приказна“ посветена на најмладите.

Наминете во книжарница, навистина имаме возбудливи книги за Вас!

 

 

НОВОГОДИШНИ КНИЖЕВНИ РАДОСТИ

Традиционално, пред завршувањето на тековната, но и на влезот во следната, нова 2019 година, во нашата и Ваша книжарница Ви овозможуваме одлични попусти на нашите изданија дури до 70%.

Од 24 декември до 19 јануари наминете во ИЛИ-ИЛИ и збогатете ја Вашата домашна библиотека со изданијата на ИЛИ-ИЛИ во рамките на „Новогодишните книжевни радости“. Ве очекуваме!

Новогодишни книжевни радости на Facebook

 ИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани