Олга

ОЛГА

Бернхард Шлинк


цена: 390 денари
„Шлинк беше и остана автор за читатели кои сакаат интелигентно раскажани приказни. Таквите читатели нема да бидат разочарани од Олга“.

Tages-Anzeiger, Zurich

„Во овој возбудлива роман Бернхард Шлинк ги оживува последните траги на една неисполнета љубов, со неговиот препознатлив печат – софистицираната носталгија“.

Le Nouvel Observateur

„Со овој роман авторот на бестселерот „Читачот“ им оддава признание на сите жени кои биле потиснати во своето време и кои можеле да извршат големи дела“.

Vocable, MaubeugeИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани